vineri, 16 februarie 2018

Laptop Second Hand- Avantaje

Foarte multi romani folosesc laptopul, atat la activitati de tip office cat si pentru relaxare (filme, jocuri, chat). Atunci cand laptopul prezinta defectiuni si nu mai functioneaza, fie il reparam, fie il inlocuim cu un alt laptop, daca reparatia este mult prea costisitoare.

Exista si astfel de cazuri. De exemplu atunci cand placa de baza se defecteaza iar reparatia nu este posibila, astfel costurile cu inlocuirea placii de baza, pot deveni foarte ridicate caz in care uneori se poate renta sa cumparati un alt laptop.

Este evident ca un laptop nou nu va puteti cumpara cu banii pe care i-ati fi dat pe o placa de baza de laptop comuna, insa cu siguranta puteti cumpara un laptop second hand.

Exceptand cazurile in care vi s-a stricat laptopul, exista si utilizatori care doresc sa isi achizitioneze un prim laptop insa nu au un buget consistent.
In aceasta situatie cea mai buna optiune este cumpararea unui laptop second hand.
Contrat parerii populare, laptopurile second hand pot fi folosite pe o durata de cativa ani iar daca veti achizitiona de la firme, veti elimina orice posibilitate de a va pacali.

Avantaje pe care le avem la achizitia unui laptop second hand.

- Garantie minim 12 luni
Orice firma care comercializeaza laptopuri sh, este obligata de lege sa ofere minim 12 luni garantie la produsele comercializate. Astfel orice laptop sh veti cumpara de la firme, va beneficia de garantie!
Oricum firmele testeaza atent fiecare laptop inainte de a le pune la vanzare, astfel ca sansele sa apara un defect, imediat dupa achizitie, sunt foarte mici.

-Cadouri si livrare gratis
Exista magazine online in Romania, care ofera livrare gratuita la achizitia unui laptop sh si cadouri, in functie de laptopul achizitionat.

-Reduceri prin programul rabla
In cazul in care aveti acasa un laptop defect, il puteti schimba intr-un vocher de reducere la achizitia unui laptop second hand. Programul rabla pentru laptop este adoptat de foarte multe firme care vand laptopuri si calculatoare sh asa ca nu va fi greu sa beneficiezi de aceasta reducere. Totusi, tine cont ca nu reducerea nu va fi atat de mare pe cat te-ai astepta.

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu