joi, 1 martie 2018

Programul rabla pentru laptop

Prin programul rabla pentru laptop, puteti achizitiona un laptop second hand, cu o reducere de pret. Pentru a beneficia de aceasta reducere, este necesar sa detineti un laptop vechi sau defect, nu mai vechi de 5-7 ani.
In Bucuresti dar si in alte orase din Romania, exista mai multe magazine online de nisa, care ofera posibilitatea de a achizitiona un laptop sh beneficiind de o reducere in baza laptopului defect.

Desigur, reducerile nu sunt foarte mari insa pentru un utilizator care are un buget limitat dar tot doreste sa achiztioneze un laptop sh, poate conta foarte mult.

Cum se calculeaza reducerea?
Nu exista o formula exacta dupa care se stabileste cuantumul reducerii ci se face o evaluare la fata locului. Un tehnician verifica laptopul defect pentru a constata daca mai sunt componente ce pot fi salvate de pe acesta.
In functie de modelul laptopului si starea componentelor reducerea poate fi de 20 de lei sau de 200 de lei.

Cum aflu magazinele online care au acest program?
Pentru a gasi magazine online care vand laptopuri second hand dar care au si programul rabla pentru laptop, este suficient sa efectuati o cautare pe Google, utilizand termenii de cautare "programul rabla pentru laptop".
Puteti comanda si de la magazinele din Bucuresti, chiar daca aveti domiciliul in alta localitate. Pentru procedura completa, va trebui sa cereti detalii de la comerciant.

Laptopul tau defect valoareaza mai mult?
Daca tu consideri ca laptopul defect pe care il ai, valoreaza mai mult decat ti se ofera, este posibil sa fie adevarat. Magazinele nu vor oferi niciodata pentru un laptop defect, pretul pe care l-ai pute obtine tu ca utilizator, vanzand separat componentele care inca mai functioneaza corespunator.

Daca doresti sa obtii preturi mari, va trebui sa dezmembrezi laptopul si sa pui anunturi pe olx cu piesele pe care le ai de vanzare si care mai functioneaza. Totusi, acest lucru are si dezavantaje intrucat nu aveti nici o garantie ca veti vinde rapid acele componente ci va trebui sa asteptati cumparatori iar acest proces poate dura chiar si luni de zile.

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu